Gelaatsverzorging

Ondanks dat iedere huid anders is, heben wij voor elk huidtype wel een aangepaste behandeling.
Er is een ruime keuze aan verzorgingen die aangepast wordt aan de wensen van uw huid.

Mini gelaatsverzorging:
Klassieke gelaatsverzorging:

Is een behandeling die vooral zorgt voor een diepe reiniging en het zuiveren van de porieën. De verzorging bestaat uit een reiniging, dieptereiniging-peeling, vapozone, oneffenheden verwijderen, lotion, oogcréme en dagcréme.
Duur 50min.


Deze behandeling bestaat uit een verzorging met als afsluiter een klassiek masker. We beginnen terug met een reiniging, dieptereiniging- peeling, epilatie wenkbrauwen, vapozone, oneffenheden verwijderen, massage, klassiek masker, lotion, oogcréme en dagcréme.
Duur: 1,5uur

Esthetiek Tessa In Schoonaarde-Dendermonde Gelaatsverzorging 1


Algenmasker:
Gelmasker:


Deze behandeling zorgt voor de extra hydratatie van uw gelaat. De behandeling bestaat uit dezelfde opbouw als de klassieke gelaatsverzorging, maar het masker is een speciaal Peel off masker dat vocht inbrengt en de huid volledig relaxeert.
Duur: 1,5 uur


Deze behandeling is specifiek ontworpen voor mensen met zeer gevoelige en snel irriterende huid. De opbouw van de behandeling is terug hetzelfde als bij klassieke, maar het masker bestaat uit een kalmerende gel die gevoelige huiden snel doet ontspannen. Vaak wordt deze ook gebruikt bij mensen met couperose.
Duur 1,5 uur

Esthetiek Tessa In Schoonaarde-Dendermonde Gelaatsverzorging 2


Verzorging met appelextract:


Een op en top verzorging voor de lente of herfst. Het bevordert de weerstand voor we onze huid bloodstellen aan de eerste zonnestralen of de eerste frisse dagen. Terug dezelfde opbouw maar met een specifieke dieptereiniging van appelpitextract en een biologisch masker van appelconcentraat
Duur 1,5 uur

Esthetiek Tessa In Schoonaarde-Dendermonde Gelaatsverzorging 3

Liftmasker met ijskegels:

Voor de rijpere huid hebben we zorgvuldig geselecteerde produkten die rimpels en lijntjes in het gelaat vervagen. De huid wordt terug strakker en voelt aangenaam aan. Na de verschillende stappen van een klassieke behandeling volgt een liftmasker dat al dan niet extra geactiveerd wordt door ijskegels.
Duur 1,5 uur


Alle behandelingen van gelaatsverzorging worden verzorgt met professionele produkten van Dr Renaud.
Alle verzorgingen kunnen gecombineert worden met andere behandelingen zoals bvb. Epilaties

Verzorging voor heren:

Een behandeling speciaal voor de huid van heren. Hiervoor worden professionele produkten van Lanèche gebruikt. De mannen krijgen na de reiniging ook een dieptereiniging met vervolgens ook een massage en een aangepast masker.
Duur 1,5uur